Loading...
BARRACUDA NG FIREWALL2017-05-17T11:58:46+00:00

BARRACUDA NG FIREWALL

Verbeter de prestaties, beschikbaarheid en beveiliging van gedistribueerde netwerken

De Barracuda NG Firewall is een enterprise-grade, next-generation firewall. Deze firewall werd speciaal ontwikkeld om op een efficiënte manier gebruikt te worden binnen verspreide, dynamische, en security-kritische netwerkomgevingen.

Aanvullend op zijn next-generation firewall bescherming, levert de Barracuda NG Firewall ook een uitstekende operationele efficiëntie, en een toegevoegde zakelijke waarde door het veiligstellen van het netwerkverkeer tegen stroompanne’s of slechte verbindingen.

Deze firewall maakt gebruik van ‘user identity’ en ‘application awareness’ om het beste netwerkpad, het prioritaire dataverkeer en de beschikbare bandbreedte voor bedrijfskritisch dataverkeer selecteren. In het geval van een slechte verbinding kan de Barracuda NG Firewall op een transparante manier het dataverkeer verhuizen naar een alternatieve lijn.

De Barracuda NG Firewall voldoet aan de professionele eisen van schaalbaarheid, efficiënte configuratie en lifecycle management doorheen verspreide netwerken.  De prestaties worden dus gegarandeerd op niveau van professionele toepassingen. Het concept van geïntegreerde WAN-optimalisatie in combinatie met een toonaangevende gecentraliseerd beheer resulteert in aanzienlijk lagere totale operationele kosten voor multi-site implementaties.

Alle beleids-, client- en toestel-instellingen van het apparaat worden centraal beheerd en opgevolgd door het Barracuda NG Control Center.

BRICK9 ALS PARTNER VOOR
UW BARRACUDA NG FIREWALL

De IT service van BRICK9 is gebaseerd op ervaring, continuïteit en een dienstverlening op maat van uw onderneming. Neem een kijkje op onze pagina 5 redenen om voor BRICK9 te kiezen voor meer informatie. Geïnteresseerd in onze dienstverlening? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen.