eBook Mockup–iPad–Flemish

 

Gratis e-book: Maak kennis met Azure Virtual Desktop

Bij Azure Virtual Desktop hoort een volledige Windows 10-omgeving, die overal beschikbaar is en door de cloud ondersteund wordt.

In ons gratis e-book worden de basisbeginselen van Azure Virtual Desktop uitgelegd, alsook waarom het een eenvoudige oplossing is om kosten te besparen en continuïteit en conformiteit te garanderen.

Download je gratis e-book

Een volledige Windows 10-ervaring – Overal en altijd

Doordat veel bedrijven zich nog altijd moeten aanpassen aan werken op basis van de cloud, is het hebben van een eenvoudige, vertrouwde en makkelijk toegankelijke cloud-enabled oplossing – die nog altijd de verwachte technische voordelen biedt – een grote hulp.

Met Azure Virtual Desktop hebben gebruikers toegang tot een virtueel Windows 10-apparaat dat exclusief beschikbaar is vanaf de cloud. Het is een vertrouwde oplossing die de volledige desktopcomputer-ervaring biedt vanaf eender welk compatibel apparaat. Bovendien ondersteunt het meerdere gebruikers en het biedt uitgebreide beveiligingscontroles en flexibele nieuwe gebruiksklare oplossingen.

Uitgebreide cloud-enabled oplossingen

In Maak kennis met Azure Virtual Desktop staat informatie over de Virtual Desktop voor nieuwkomers. Tevens worden de vele manieren waarop het een verbetering is ten opzichte van oudere, minder intuïtieve oplossingen erin uitgelegd.

In het e-book staat het volgende:

  • de technische voordelen van Azure Virtual Desktop
  • hoe Azure Virtual Desktop een meerwaarde vormt voor gebruikers
  • hoe Azure Virtual Desktop komaf maakt met gebruikelijke problemen inzake cloudbeveiliging
  • hoe Azure Virtual Desktop desktopdiensten vanop afstand stroomlijnt
  • usecases voor Azure Virtual Desktop naarmate de behoeften van je bedrijf evolueren

Download je gratis e-book 

a4-avd-brochure