Loading...
Redenen om te kiezen voor brick92017-05-17T11:17:28+00:00

UW AANSPREEKPUNT

Brick9 is gevestigd in Gent en Assenede en werkt voor KMO’s in Vlaanderen, Antwerpen en Brussel.
Door regionaal te werken garanderen we een snelle en correcte ondersteuning. Als bedrijf beschikt u over 1 contactpersoon die de IT-situatie van uw bedrijf kent. Hierdoor kunnen we kort op de bal spelen en de juiste oplossing voorstellen.

VERSTAANBARE TAAL

Informatica is een vak op zich. Om bij te blijven met de nieuwste evoluties en systemen is vakkennis vereist. Brick9 staat u graag bij. We denken mee met uw bedrijf en stellen enkel die oplossingen voor die echt nodig zijn.

SNELLE EN FLEXIBELE ONDERSTEUNING

Om geen kostbare tijd te verliezen, komt Brick9 ook buiten de kantooruren bij u langs.  Zo ondervinden u en uw medewerkers geen hinder. Dringende computerproblemen lost Brick9 op vanop afstand. U bent snel geholpen want we hoeven dus niet steeds bij u langs te komen.

CONTINUÏTEIT

Brick9 werkt met de technologie van stabiele en gevestigde partners. Dit is voor u de garantie dat alle oplossingen uw bedrijf vandaag en morgen kunnen ondersteunen. Partners: Microsoft, HP, IBM, Lenovo, Barracuda, GFI, Kaspersky, Trend Micro, Vmware, Veaam en Redhat

ERVARING

Brick9 heeft meer dan 10 jaar ervaring als IT-dienstverlener bij KMO’s. Diverse erkenningen waarborgen een kwalitatieve IT-ondersteuning. Neem een kijkje op onze pagina’s over IT-diensten, IT-consultancy, IT-security en IT-infrastructuur voor meer informatie over onze dienstverlening.