IT Helpdesk: Ondersteuning wanneer je ze nodig hebt

IT is een complexe materie. Het heeft de juiste configuratie, updates en patches nodig, en soms zijn er storingen. Als je met ons samenwerkt, dan wordt dat ons probleem, niet dat van jou. Ons ondersteuningsteam is er als je ons nodig hebt, wat het probleem ook is, om ervoor te zorgen dat je bedrijf kan blijven draaien.

helpdesk-hero

Onze helpdesk diensten

Je kunt op ons rekenen voor ondersteuning en het oplossen van je IT problemen. Hardware, software, infrastructuur: ons team is klaar om elk probleem aan te pakken.

Brick3 IT Helpdesk
Brick3

Ons Brick3-pakket is de perfecte service als je je maandelijkse IT-kosten beperkt wilt houden of slechts zelden ondersteuning nodig hebt.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je ondervindt IT-storingen. Je belt ons. Wij lossen het op. We factureren het nadien aan een vooraf afgesproken uurtarief, plus vervoer als we het niet vanop afstand kunnen herstellen. Geen kosten op voorhand. Geen verplichtingen. Alleen Brick9 die je uit de nood komt helpen.

  • Vooraf afgesproken uurtarieven
  • Geen kosten op voorhand of verborgen tarieven
  • Geen contractuele verplichtingen: bel ons gewoon als je ons nodig hebt
  • Beschikbaarheid van de klantondersteuning: Werkdagen van 08.30 u. tot 17 u.
  • Ondersteuning is mogelijk: Ter plaatse, Vanop afstand, Telefonisch

Je lokale IT-partner met meer dan 20 jaar ervaring

Wij bieden IT-ondersteuning aan voor KMO's in Gent, Antwerpen en Brugge en de rest van Vlaanderen. Ons team van experten zit vlakbij, klaar om je verder te helpen.

Schrijf je in

Contacteer ons en schrijf je in op ons ondersteuningsplan. Zo krijg je prioriteit als je IT-problemen hebt. Geen contracten. Geen verplichtingen. Maar als je ons nodig hebt, dan hoef je ons alleen maar te bellen.

Contacteer onze helpdeskexperts
helpdesk-join

Wil je dat er meer wordt gedaan dan problemen oplossen?

Blijf IT-problemen dan een stap voor met onze beheerde IT-diensten. We volgen je systemen proactief op en zorgen ervoor dat ze veilig en beveiligd zijn. Altijd kostenefficiënt en afgestemd op jouw KMO-behoeften.

Meer informatie over onze beheerde IT-ondersteuning