Loading...
Wachtwoord Kluizen – Password Security as a Service2018-10-04T12:57:31+00:00

Wachtwoord Kluis – Password Security as a Service

EEN CENTRALE PLEK

Zo’n 15% van de vragen die onze helpdesk ontvangt, betreft een vergeten wachtwoord. Het kost aardig wat tijd om een manuele password reset uit te voeren. Met PSAAS heeft u zelf toegang tot uw wachtwoorden via een zogenaamde kluis in de cloud. Beveiligd met een encryptiesleutel die enkel u kent, heeft u toegang tot uw eigen vault. Bent u toch een wachtwoord vergeten? U kan het zelf wijzigen in de mobiele app via een simpele vingerafdruk of gezichtsscan

GESEGMENTEERDE KLUIZEN

We bieden voor bedrijven zowel company vaults aan, waar gegevens kunnen worden opgeslagen die door een team gebruikt worden, als personal vaults waar werknemers hun eigen data kunnen bewaren. De persoonlijke kluizen zijn niet toegankelijk voor anderen. De company vaults kunnen dan weer gesegmenteerd worden voor specifieke doelgroepen binnen het bedrijf.

TRANSPARANT OVERZICHT

Het PSAAS-systeem biedt een overzichtelijke veiligheidsrapportage. Het toont hoe sterk en hoe recent de wachtwoorden van uw medewerkers zijn en laat tegelijk zien waar zich eventuele zwakke wachtwoorden bevinden. Ook wanneer een medewerker het bedrijf verlaat, krijgt u een overzicht van de door die persoon gebruikte wachtwoorden. Zo weet u precies welke gegevens u moet wijzigen voor een optimale beveiliging.