Loading...
IT SERVICES2018-05-21T11:52:02+00:00

IT SERVICES

MAAK KENNIS MET DE DIENSTVERLENING VAN BRICK9. ONZE KLANTGERICHTE AANPAK ZORGT VOOR EEN SERVICE OP MAAT. MET BRICK9 ALS IT-PARTNER HAALT U HET MAXIMUM UIT UW IT-INVESTERINGEN.

ALLROUND IT SUPPORT

Brick9 voorziet 3 verschillende support contracten. Indien u over een van de contactformules beschikt kan u een ticket openen door uw vraag te sturen naar helpdesk@brick9.com. Neem een kijkje op onze support pagina voor meer informatie over onze support formules.

IT-support door Brick9

HYBRID CLOUD

Overweegt u de stap naar de cloud? Laat Brick9 dit samen met U uitwerken, migreren naar de cloud (volledig of gedeeltelijk) heeft altijd een impact op uw IT. Wij adviseren en waarschuwen u voor de voor- en nadelen.

Neem een kijkje op onze Office 365 pagina en onze backup pagina voor een paar concrete voorbeelden van onze cloud toepassingen.

OFFICE 365

Net als uw vertrouwde Office, maar dan beter

Office 365 is dezelfde Office die u kent en elke dag gebruikt. En meer nog. Omdat Office 365 werkt met kracht van de cloud, kunt u vanaf vrijwel elke locatie en elk apparaat (PC, Mac en tablet) met uw programma’s en bestanden werken. Bovendien worden de programma’s en de functies automatisch geüpdated, zodat u altijd over de meest recente versie beschikt. Office365 is de meest complete en gebruiksvriendelijke oplossing voor uw KMO.

Ontdek onze Office 365 dienstverlening.

GOOGLE APPS FOR WORK

Professionele applicaties die de dagelijkse werking van uw onderneming vereenvoudigen. Professionele e-mail voor uw bedrijf, online opslag, gedeelde agenda’s, videovergaderingen en meer. Deze apps werden door Google speciaal ontworpen voor bedrijven, en zullen zonder twijfel de productiviteit van uw KMO en uw team optimaliseren. BRICK9 begeleidt u in het installeren en gebruiken van deze Google applicaties.

Ontdek onze Google Apps dienstverlening