Loading...
Support2018-05-21T12:00:54+00:00

IT-SUPPORT

BRICK9 LEVERT SNELLE EN FLEXIBELE IT SUPPORT VOOR UW KMO. DANKZIJ ONZE KLANTGERICHTE AANPAK ZORGT BRICK9 VOOR ONDERSTEUNING OP MAAT VAN UW ONDERNEMING. ONTDEK ONZE VERSCHILLENDE SUPPORT FORMULES.

BRICK3

Met de BRICK3 support formule betaalt u een uurprijs + transportkosten nadat de interventie plaats gevonden heeft. U betaalt enkel voor de uitgevoerde interventie zonder verdere verplichtingen.

BRICK6

Met de BRICK6 support formule koopt u op voorhand een pakket uren. Deze uren zijn 1 jaar geldig. Hiermee kan u zowel support interventies als installaties mee laten uitvoeren. De uurpakketten zijn een stuk voordeliger dan de BRICK3 formule.  U krijgt ook gratis monitoring!

BRICK9

Met de BRICK9 formule betaalt u een vast bedrag per maand voor support interventies. Dit kan uitgebreid worden met een volledige monitoring van uw netwerk, beheer van uw toners, leasing van hardware …

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

Bent u op zoek naar support voor uw IT-probleem, of wil u meer informatie over onze dienstverlening? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier.