IT-partner met complete dienstverlening voor KMO's in Gent, Brugge, Antwerpen en de rest van Vlaanderen

Bij Brick9 geloven we in het goede voorbeeld geven door de juiste dingen te doen en ze goed te doen. Jij als klant staat centraal bij alles wat we doen. Daarom streven we ernaar een partnerschap op te bouwen dat je bedrijf doet floreren.

Dat gebeurt met behulp van een zeer gespecialiseerd team en het beste van IT, kostenefficiënt en aangepast aan jouw behoeften. We voorzien je van alles wat je nodig hebt. Dat beloven we je.

“ Brick9 werd zeven jaar geleden opgericht na de fusie van mijn IT-bedrijf en dat van mijn zakenpartner Jourik. We deden bijna hetzelfde soort werk en het voelde alsof we het al decennialang deden. Toen bijna identieke prospecten ons bijna identieke vragen begonnen te stellen, leek het ons een goed idee om onze krachten te bundelen. Na jaren grotere klanten te hebben geholpen, wilden we beiden dat ons werk het topniveau van IT-diensten zou bereiken dat enkel enterprise-klanten gewoon zijn, maar aan een tarief dat KMO's zich kunnen veroorloven. Daar draait het bij Brick9 om.

Onze naam is een samenstelling van twee delen. 'brick' (baksteen of legoblokje) − dit woord staat symbool voor logica en de belangrijke bouwsteen die IT is voor bedrijven − en 9, het numerologische symbool voor het goede voorbeeld geven. ”

Christof Vandewalle
Medeoprichter van Brick9

Wat samenwerken met Brick9 voor jou betekent

Je krijgt end-to-end IT-oplossingen

Wij blijven op de hoogte van je IT. We bekijken, installeren, onderhouden en beveiligen je hardware en software. En je zal niet eens merken dat we er zijn. Door samen te werken met de beste leveranciers, zorgen wij ervoor dat je de juiste oplossingen krijgt die nu veilig en in de toekomst schaalbaar zijn.

end-to-end IT solutions

 

 your regional IT partner

 

Wij zijn je regionale IT-partner

We zijn gevestigd in Gent en hebben een sterke uitvalsbasis in Gent, Brugge, Antwerpen en de rest van Vlaanderen. Aangezien we vlakbij zitten, kunnen we naar je toe komen als je ons nodig hebt. We willen je de best mogelijke ondersteuning en advies geven. Oké, en afspreken om een kop koffie te drinken. Dat ook.

Je krijgt volledige ondersteuning

Je bedrijf komt op de eerste plaats. IT-problemen komen altijd ongelegen, daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je geen ondersteuning nodig hebt. Als dat toch het geval is, passen we ons aan je agenda aan. We bieden, indien mogelijk, ondersteuning vanop afstand en komen ter plaatse als je ons daar nodig hebt.

you get full support

 

we specialise in SMEs

 

We zijn gespecialiseerd in KMO's

We begrijpen je bedrijfsbehoeften, je IT-uitdagingen en je plannen om je bedrijf te doen groeien. Hoewel elke KMO anders is, weten we wat werkt en wat niet. Hetzelfde geldt voor IT-oplossingen: we volgen niet elke trend, maar werken alleen met oplossingen waarvan bewezen is dat ze het best zijn voor jouw KMO.

Je krijgt meer dan 20 ervaring

De tijd vliegt als je plezier hebt. Al meer dan 20 jaar ondersteunen we KMO's en in die periode hebben we een aantal erkenningen en prijzen verzameld. Je profiteert van onze uitgebreide ervaring in verschillende sectoren.

more than 20 years' experience

 

we help you grow your business

 

We helpen je bij de groei van je bedrijf

Een deel van de reden waarom we onze job graag doen, is het verschil dat goede IT maakt voor je bedrijf. Het is belangrijk dat je erop vertrouwt dat wij daarvoor zorgen. Onze missie is een partnerschap op te bouwen waarbij we ons bezighouden met je IT en deze verbeteren. Je kunt dus je bedrijf met een gerust hart doen groeien.

Dit zijn enkele van de klanten

infinimo.png
combell
dierendonckblancke.png
vanhoutteghem.png
axel-lenaerts
haeseveld.png

Onze stappen naar succes

1. We spreken (digitaal) af

We willen je bedrijf echt leren kennen. We bespreken je vereisten, plannen en uitdagingen. Zo kunnen we je het best advies geven over de juiste oplossingen en diensten. Allemaal vrijblijvend.

2. Je krijgt persoonlijk advies

We geven je advies over hoe je IT er nu voor staat en hoe we ervoor kunnen zorgen dat alles vlot blijft verlopen (en hoe we je IT kunnen verbeteren). Het gaat er immers niet alleen om dat vandaag alles werkt, het moet ook klaar zijn om samen met je bedrijf te groeien.

3. We bieden bedrijfswaarde

Het begin van ons partnerschap. We zijn overeengekomen hoe we je bedrijf het best kunnen ondersteunen, met op maat gemaakte oplossingen. We zorgen ervoor dat je IT volledig in orde is en klaar is voor de toekomst. Wij doen onze job, zodat jij de jouwe kunt doen.

Hoe kunnen we je helpen?

Contacteer ons voor meer informatie over hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen en maak je niet langer zorgen over je IT.

Contacteer ons vandaag nog.