Loading...
Audit2018-05-21T11:55:53+00:00

IT AUDIT

MET EEN IT AUDIT DOOR BRICK9 KRIJGT U EEN DUIDELIJK EN VOLLEDIG OVERZICHT VAN DE HUIDIGE STATUS VAN UW IT-INFRASTUCTUUR. OP BASIS VAN ONS RAPPORT EN ONZE AANBEVELINGEN KAN U AAN DE SLAG OM DE IT VAN UW KMO TE OPTIMALISEREN.

IT AUDIT VOOR DE KMO

Vraagt u zich af hoe het gesteld is met uw IT? Haalt u het maximum uit uw investeringen? Liggen uw kosten niet te hoog? Is uw netwerk veilig genoeg? Zijn uw data voldoende beschermd? Is uw computermateriaal wel up to date? Om antwoord te krijgen op deze vragen kan u een IT Audit laten uitvoeren door BRICK9.

EEN UITGEBREIDE ANALYSE VAN UW IT

BRICK9 maakt een volledige audit op van de IT van uw KMO. Dat wil zeggen dat we een uitgebreide analyse maken van uw hardware, software, IT-beveiliging, internetverbinding, IT-kosten etc. Vervolgens maken we een verslag op waarin we helder en gestructureerd uitleggen wat de huidige status van uw IT is, en hoe deze verder geoptimaliseerd kan worden. Het staat u daarna volledig vrij om dit rapport aan te wenden zoals u wil. Wij voorzien uiteraard de nodige aanbevelingen, en kunnen u na de audit verder begeleiden om uw IT infrastructuur beter te structureren en beheren.

NEEM CONTACT OP VOOR EEN IT AUDIT

Met een IT audit door BRICK9 ontdekt u hoe het gesteld is met uw IT infrastructuur. Op basis van ons rapport en onze aanbevelingen kan u ervoor kiezen om uw IT te optimaliseren, en een grotere return te halen uit uw investeringen. Neem contact op met ons voor meer informatie.