Managed IT-ondersteuning: Het beste van IT zonder de zorgen

Hier gebeurt de echte magie. Met managed IT-ondersteuning beheren we je IT proactief en lossen we problemen op voordat je weet dat ze er zijn. Onze op maat gemaakte oplossingen en proactieve ondersteuning zorgen ervoor dat je IT-problemen een stap voor blijft. Het resultaat? Bedrijfscontinuïteit en gemoedsrust. Jij kunt je focussen op de groei van je bedrijf, wetende dat IT-problemen verleden tijd zijn.

Hoe een managed IT-ondersteuning je KMO vooruithelpt

Je IT in handen laten van Brick9 helpt je bedrijf – en het maakt het leven gewoon makkelijker.

 

Het is zoals een opvang, maar dan voor IT

Beeld je in dat er iemand voor je IT zorgt. Dag in, dag uit. Met dezelfde passie en energie als die jij in het bedrijf steekt. Want dat is onze job. Wij houden evenveel van IT als jij van je werk houdt. En we wijden evenveel tijd en inspanningen in het beheren van je systemen als jij je bedrijf leidt. Niet slecht, hé?me time and effort into managing your systems as you do your business. Pretty good, right?

Het is kostenefficiënt

Elke oplossing op de markt beweert de beste voor jou te zijn. Wij kijken verder dan dat en richten ons op wat nu goed is voor jou en wat nodig is om je bedrijf te helpen groeien. Natuurlijk betaal je enkel voor wat je echt nodig hebt. Met managed IT zullen de kosten van ondersteuningsbezoeken ook verminderen. Wees dus niet verrast als je aan het einde van de rit geld bespaart.

Het is volledig transparant

Je ontvangt gedetailleerde maandelijkse verslagen waarin we alles vermelden wat we voorkomen, ondervonden en opgelost hebben. We zijn trots op ons werk en willen dat je dat weet. En het is belangrijk dat je op de hoogte blijft. Het zijn per slot van rekening jouw systemen.

Jij behoudt de controle

Welk type beheerd contract je ook kiest, jij behoudt de leiding over je systemen. Eventuele wijzigingen die we uitvoeren, worden in samenspraak gedaan. Geen verrassingsfacturen of verborgen kosten. We zijn partners. En we willen met je samenwerken om ervoor te zorgen dat je IT werkt, zodat je bedrijf kan draaien.

We besparen je tijd

Laten we eerlijk zijn: je bent een drukbezet persoon. Je tijd is kostbaar en zou niet aan IT moeten worden besteed. Wij nemen deze last van je over. Of het nu gaat om nieuwe oplossingen of bedreigingen, wij blijven op de hoogte van alle IT-ontwikkelingen. Zodat jij dat niet hoeft te doen.

Je hoeft je geen zorgen te maken

IT-problemen komen nooit gelegen. Je zit in het midden van een presentatie. Je bent op vakantie. Misschien weet je niet hoe je een probleem überhaupt moet oplossen. Storingen zijn schadelijk voor je bedrijfsactiviteiten. Met managed IT nemen wij die verantwoordelijkheid van je over. Wees dus gerust. Drink nog een cocktail.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het beheren van IT voor KMO's kunnen we wel zeggen dat we inzicht hebben in je IT-problemen. Je kunt profiteren van onze ervaring binnen sectoren, van ons deskundige team en onze oplossingen van bedrijfsklasse. Onze schaalbare en kostenefficiënte IT-diensten ondersteunen je vandaag en helpen je morgen om te groeien. Dat beloven we je.

Onze managed IT-ondersteuning

Hoe beheren we je IT? Jij beslist. Misschien wil je dat we je systemen in het oog houden en telefonisch ondersteuning bieden. Of misschien wil je je tijd helemaal niet wijden aan IT en verkies je dat wij alles voor jou doen. We kunnen oplossingen aanbieden die aan beide vereisten beantwoorden.

 

MIS-Brick6

Brick6

Deze dienst is perfect als je een beperkt IT-budget hebt of als je de controle wilt behouden over hoe je budget wordt uitgegeven.

Hoe gaat het in zijn werk?

We volgen al je hardware en software proactief op. Gratis. En je zal niet eens merken dat we er zijn. Als er iets gebeurt, dan nemen we contact met je op. Jij beslist of je wilt dat wij het oplossen. Zo ja, dan trekken we onze tijd af van je vooraf betaalde urenbundel. Volledige controle.

 • Koop vooraf een urenbundel – jij beslist wanneer je ze gebruikt (1 jaar geldig)
 • Gratis monitoring voor 1 server en 10 werkstations. We kunnen bijkomende diensten toevoegen aan een meerprijs.
 • Ondersteuning is mogelijk:
  Ter plaatse
  Vanop afstand
  Telefonisch
 • Beschikbaarheid van de klantondersteuning:
  Werkdagen
  Weekends en 's avonds aan een meerprijs
MIS-Brick9

Brick9

Deze dienst is perfect geschikt als je je volledig wilt focussen op je bedrijf, wetende dat er voor je IT wordt gezorgd, 24/7.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wij zorgen, vrij letterlijk, voor alles. We houden je systemen online, up-to-date en beschermd. En als er storingen optreden? Dan herstellen we die en vertellen je erover in ons maandelijkse verslag. Dat alles voor een vast maandelijks bedrag. Geen verrassingsfacturen of verborgen kosten. Simpel.

 • Eén vast maandelijks bedrag, al je apparaten beheerd
 • Proactieve monitoring van servers en werkstations
 • Omvat het volgende:
  Antivirus
  Firewalls
  Wachtwoordkluizen
  Back-up
 • Ondersteuning is mogelijk:
  Ter plaatse
  Vanop afstand
  Telefonisch
 • Beschikbaarheid van de klantondersteuning:
  Werkdagen
  Weekends en 's avonds aan een meerprijs

Contacteer onze managed IT-experten

Klaar om samen te werken? Contacteer onze managed IT-experten voor een gratis audit. We kijken je systemen na en geven advies over hoe we je kunnen helpen. Gratis en vrijblijvend. We staan je met plezier te woord.

Contacteer onze managed IT-experten