KMO-cyberbeveiliging

De volledige reeks producten die je bedrijf nodig heeft om te vermijden dat je het slachtoffer wordt van cybercriminelen

Cybercriminelen richten nu ook hun pijlen op KMO's. Door de gewoonlijk lage beveiligingsmaatregelen is cybercriminaliteit bij KMO's big business. Wat erger is, is dat KMO's meestal de meeste moeite hebben om van cyberaanvallen te herstellen. KMO-cyberbeveiliging moet dus even goed op punt staan als voor eender welk bedrijf. Gelukkig biedt Brick9 een reeks diensten aan die ervoor zorgen dat je KMO-cyberbeveiliging optimaal is.

Maak een afspraak en word persoonlijk begeleid in KMO-cyberbeveiliging

Netwerkbeveiliging

Bescherm al je IT-netwerken, ongeacht waar of hoe je er toegang tot hebt

 

CloudGen Firewall

De Barracuda-firewall zal je inkomende en uitgaande netwerkverkeer monitoren en kwaadaardig verkeer dat mogelijk malware bevat blokkeren. Het doet dit door gebruik te maken van technieken zoals "gebruikersidentiteit" en "toepassingsgerichtheid" om het beste netwerkpad te selecteren.

Barracuda CloudGen Access

Zorg ervoor dat je netwerken waterdicht beveiligd zijn, voor een ultieme bescherming. CloudGen Access garandeert dat alleen de juiste persoon met het juiste apparaat toegang krijgt tot de gegevens en toepassingen van je klant.

E-mailbeveiliging

Bescherm zowel je inbox als je bedrijf tegen e-mailbedreigingen

 

barracuda-email-security
Barracuda Email Security

Bescherm jezelf tegen het evoluerende aantal e-mailbedreigingen die in je inbox terechtkomen. Het is volledig cloudgebaseerd en kan eenvoudig worden gebruikt zonder dat je e-mailadressen hoeft te whitelisten.

barracuda-sentinel
Barracuda Sentinel

Dit biedt een gerichte bescherming tegen spear phishing en cyberfraude. Door gebruik te maken van artificiële intelligentie en inzicht in domeinfraude, loop je het risico niet om de valse identiteit van een cybercrimineel te vertrouwen.

Eindpuntbeveiliging

Bescherm de zwakste schakels van je KMO-cyberbeveiliging

 

Endpoint Security

Op basis van voorspellende dreigingsinformatie bestrijdt dit beveiligingssysteem virussen meteen. Bedreigingen voor je KMO-cyberbeveiliging via e-mail, bestanden, links, apps of andere media kunnen in realtime worden geblokkeerd. Daarna worden ze volledig aan jou gerapporteerd.

Wachtwoordkluis

Als Belgische pionier op het vlak van wachtwoordkluizen bieden wij een veilige omgeving aan waar je je paswoorden kunt opslaan en ze met anderen kunt delen. Een geweldige oplossing wanneer je je paswoord bent vergeten. Het zorgt er eveneens voor dat je je paswoorden correct kunt beheren: je kunt controleren hoe sterk en recent ze zijn, zodat je ze derhalve kunt wijzigen.

Kiezen uit de bovenstaande cyberbeveiligingsmethoden kan soms verwarrend zijn. Daarom beschikken wij over een team van experts in KMO-cyberbeveiliging dat met plezier je vragen beantwoordt als je niet zeker weet wat de juiste oplossing zou kunnen zijn voor jouw bedrijf. Als je wat hulp nodig hebt, klik dan hieronder om vandaag een telefonische afspraak te maken met een expert.

Maak een afspraak met een expert in KMO-cyberbeveiliging