IT-infrastructuur

Wij bieden de apparaten aan die je nodig hebt om van je bedrijf een geoliede machine te maken

IT-infrastructure-hero

 

IT kan niet bestaan zonder de juiste fysieke bedrijfsmiddelen. We hebben het dan over laptops, servers, schermen, routers, kabels en meer. Daarom kan Brick9 je, zelfs voordat je aan een IT-strategie denkt, advies geven over de apparatuur die je bedrijf nodig heeft om de perfecte IT-infrastructuur uit te bouwen. Wanneer je je inschrijft op de IT-infrastructuur van Brick9 krijg je het volgende:

  • Advies over welke essentiële IT-infrastructuuronderdelen je nodig hebt
  • Installatie van elk onderdeel van je IT-infrastructuur
  • Doorlopend onderhoud en beheer

Ons doel is om je bedrijf een naadloze dienstverlening aan te bieden. We komen langs, installeren alles en zorgen ervoor dat het meteen klaar is voor gebruik.

IT-infrastructure-benefits

Hieronder vind je de essentiële diensten terug die vorm geven aan je IT-infrastructuur

IT-infrastructure-hardware

Hardware

Dat is je basis. Computers, schermen en printers. De allereerste vereiste voor elke IT-infrastructuur. Daarnaast kunnen we je verder helpen als je meer fysieke opslagcapaciteit nodig hebt of als je hulp nodig hebt met andere hardwareproblemen.

IT-infrastructure-networking

Netwerken

Sluit je apparaten op elkaar aan en let erop dat ze zo snel en betrouwbaar mogelijk functioneren. Of het nu gaat om twee of twintig apparaten, Brick9 garandeert een optimale connectiviteit.

IT-infrastructure-servers

Servers

We maken gebruik van HPE- en Lenovo-technologie, de ruggengraat van alle goede IT-infrastructuren. Servers kunnen je applicaties onderbrengen en je gegevens centraliseren, zodat je team zo snel en efficiënt mogelijk kan werken.

IT-infrastructure-wireless

Draadloos

Een veilige, betrouwbare en snelle draadloze verbinding is de levensader van je bedrijf. Brick9 kan je bedrijf hierbij van dienst zijn met behulp van professionele netwerktoepassingen Xirrus Cambium en Netgear.

Hieronder vind je enkele van de beste leveranciers terug die je IT-infrastructuur ondersteunen

barracuda-vendor
cambium-networks-vendor
hewlett-packard-enterprise-vendor
lenovo-vendor
microsoft-azure-vendor
netgear-business-vendor
webroot-vendor

Om je IT-infrastructuur de nodige ondersteuning en aandacht te geven, kan je hieronder klikken om een van onze experts in deze materie te spreken.

Maak een telefonische afspraak met een expert in IT-infrastructuur