Overwin eender welk cyber security probleem

Cybercriminaliteit heeft de laatste jaren een nieuwe piek bereikt. Aangezien meer mensen meer dan ooit van thuis uit werken, krijgen veel bedrijven te maken met een cyber security probleem. De gebruikelijke situaties, van het vermijden van spam of kwaadaardige e-mails, tot een back-up maken van je hele systeem. Een cyberaanval kan geringe tot ernstige gevolgen hebben. Zo kunnen er dure onderbrekingen ontstaan, maar er kunnen ook enorme hoeveelheden gegevens verloren gaan zodat je bedrijf het mogelijk niet overleeft. Je vingers kruisen en zeggen dat het jou nooit zal overkomen, is een risico dat geen enkel bedrijf zou mogen nemen.

Wij hebben een oplossing voor elk cyber security probleem. Deze worden ingedeeld in twee categorieën.

 
Bedrijfsbeveiliging

Door url-filters, eindpuntbeveiliging, firewalls, VPN's en paswoordbeveiliging als dienst aan te bieden, wat het cyber security probleem ook is, hebben wij een oplossing om het te verhelpen.

 
Back-ups

Soms kan een slimme phishing scam of een dreiging van binnenuit zelfs de beste beveiligingsmaatregelen omzeilen. Gelukkig kan een back-up in het ergste geval je reddingslijn zijn.

Wacht niet om te investeren in cyber security. Doe het nu.

Doordat we nu moeten telewerken, krijgen we dagelijks te maken met een nieuw cyber security probleem. Dit zorgt ervoor dat het moeilijker is dan ooit om cybercriminelen een stap voor te blijven. Gelukkig heeft Brick9 meer dan 20 jaar ervaring in het oplossen van cyber security problemen. We zijn zelfs de pionier in België wat wachtwoordkluizen betreft. Dit zijn veilige cloudomgevingen waar je paswoorden en bestanden kunt bewaren.

Als je een specifiek cyber security probleem hebt dat je wilt verhelpen of als je je bedrijfsgegevens gewoon goed wilt beschermen, klik dan hieronder en maak een telefonische afspraak met een van onze cyber security experts.

Contacteer een van onze cyber security experts