WiFi as a Service

Zorg ervoor dat je bedrijf met het internet verbonden blijft en dat je werknemers met elkaar verbonden blijven

 

Er staan meer en meer apparaten in onze werkomgevingen. Telefoons, tablets en laptops vergen altijd maar meer van onze wifi. Wifi is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We weten allemaal hoe frustrerend je werk wordt als je wifi uitvalt, ook al duurt het maar een tweetal minuten. Als je je geen zorgen meer wilt maken over je wifi en je wilt dat deze zo goed mogelijk werkt, dan kan Wifi-as-a-Service ervoor zorgen dat je bedrijf online actief en productief blijft.

De zakelijke voordelen van WiFi-as-a-Service

its-cost-effective

Het is kostenefficiënt

Je Wifi-as-a-Service-team kent alle kneepjes om onnodige kosten te vermijden.

its-more-secure

Het is veiliger

Om beschermd te blijven, moeten alle juiste switches, gateways en access points ingeschakeld worden. De beste manier om dit te garanderen, is met professionele hulp van een WiFi-as-a-Service-provider.

easy-access-to-technical-support

Eenvoudige toegang tot technische ondersteuning

Hoewel onze wifi-diensten betrouwbaar zijn, kan er altijd een storing optreden. Gelukkig staat Brick9 altijd voor je klaar om problemen op te lossen.

improved-user-experience

Het biedt een betere gebruikerservaring

Wifi-as-a-Service kan instellingen aanpassen aan de specifieke behoeften van je bedrijf en wifi wordt iets waar je ook niet meer aan hoeft te denken.

detailed-report-and-monitoring

Je krijgt een gedetailleerd rapport en opvolging

Krijg een beter inzicht in hoe je netwerk wordt gebruikt, hoe het presteert en veel meer. Dit kan helpen bij het maken van geïnformeerde zakelijke beslissingen.

easier-to-scale-with-your-business

Het is veel makkelijker schaalbaar met je bedrijf

Wifi-as-a-Service biedt tientallen access points, wat inhoudt dat je bedrijf eenvoudig nieuwe gebruikers kan toevoegen.

Wij gebruiken Xirrus Cambium- of Netgear-technologie om je Wifi-as-a-Service te ondersteunen. Het is een van de meest veilige, betrouwbare en snelle netwerkoplossingen op de markt.

infinimo.png
combell
dierendonckblancke.png
vanhoutteghem.png

Brick9 kan je draadloze applicaties installeren en onderhouden zonder dat je bedrijf hier hinder van ondervindt. Als je dus momenteel je eigen wifi intern beheert, kan de overstap naar een optimale, minder stressvolle oplossing dichterbij liggen dan je denkt. Klik hieronder om vandaag een afspraak te maken met een van de Wifi-as-a-Service-experts van Brick9.

Maak vandaag een afspraak met een Wifi-as-a-Service-expert