Connectiviteit

Zorg ervoor dat je bedrijf communicatief en productief blijft met onze wifi- en telefoonoplossingen

connectivity-services

Connectiviteit staat centraal bij alles wat een bedrijf onderneemt. Elke e-mail, elk gedeeld bestand en elke conference call wordt ondersteund door een sterke internetverbinding. Doordat onze kantoren zich bovendien meer een meer op afstand bevinden, is een sterke connectiviteit des te meer een integraal onderdeel van bedrijfsactiviteiten. Zonder een goede internetverbinding kunnen teams op afstand geen deals sluiten, nieuw personeel aanwerven of zelfs geen normaal gesprek voeren.

Dit zijn de twee Connectiviteit waarbij je bedrijf baat kan hebben

wifi-as-a-service

WiFi-as-a-Service

De levensader van elk modern bedrijf. Een goede wifi-verbinding zorgt voor een vlotte werking van je bedrijf. Een slechte wifi-verbinding kan zorgen voor uren frustratie, verspilde middelen en verspild geld.

voip-telephony

VoIP-telefonie

Waar zou een bedrijf staan zonder zijn telefoonsysteem? VoIP-telefonie kan je gewone telefoon naar een hoger niveau tillen door een betere geluidskwaliteit, lagere kosten en zelfs een hogere efficiëntie te bieden door te integreren met je CRM.

Wat je connectiviteitsprobleem ook is, Brick9 heeft er hoogstwaarschijnlijk al mee te maken gekregen in de meer dan 20 jaar dat we kleine bedrijven helpen. Als je niet zeker weet welke van bovenstaande oplossingen voor jou geschikt is, klik dan hieronder om er met een van onze connectiviteitsexperts over te praten.

Talk to a connectivity expert

Praat met een connectiviteitsexpert