Loading...
IT SECURITY2018-10-04T12:55:33+00:00

IT SECURITY

BRICK9 BIEDT KMO’S EEN COMPLETE ONDERSTEUNING OP GEBIED VAN IT-SECURITY. BESCHERM UW ONDERNEMING TEGEN MALWARE, VIRUSSEN EN GEGEVENSVERLIES MET DE KLANTGERICHTE AANPAK VAN BRICK9

BARRACUDA NG FIREWALL

De Barracuda NG Firewall is een enterprise-grade, next-generation firewall. Deze firewall werd speciaal ontwikkeld om op een efficiënte manier gebruikt te worden binnen verspreide, dynamische, en security-kritische netwerkomgevingen.

Lees meer

BARRACUDA BACKUP

Om uw gegevens veilig te stellen maakt BRICK9 zonder uitzondering gebruik van een 3-2-1 backupstrategie, en daarvoor rekenen we op de kwaliteitsvolle oplossingen van Barracuda Backup. Dit is een complete cloud-geïntegreerde oplossing voor het beschermen van fysieke en virtuele omgevingen met behulp van software, hardware en offsite replicatie in de cloud.

Lees meer

BARRACUDA WEBFILTER

De Barracuda Web Filter staat organisaties toe om te profiteren van online applicaties en tools zonder zich bloot te stellen aan web-malware en virussen, productiviteitsverlies of misbruik van bandbreedte. Als uitgebreide oplossing voor webbeveiliging en webbeheer, verenigt deze bekroonde spyware, malware, en virusbescherming een krachtig beleid met een uitgebreide rapportage-engine.

Lees meer

BARRACUDA SSL VPN

De road warriors en telewerkers van vandaag hebben nood aan een snelle, flexibele, betrouwbare en veilige manier om verbinding te maken met de interne professionele applicaties en netwerkbronnen. Met de Barracuda SSL VPN garandeert u uzelf en uw medewerkers een gebruiksvriendelijke en veilige toegang tot het netwerk.

Lees meer

WEBROOT ENDPOINT SECURITY

Waar vroeger heel wat anti-virusprogramma’s definition-based waren, werkt Brick9 nu met een systeem dat gebaseerd is op predictive threat intelligence. Het systeem ontmaskert mogelijke malware aan de hand van het gedrag en de kenmerken ervan.

Lees meer

BARRACUDA SPAM FIREWALL

De Barracuda Spam Firewall beheert al het inkomend en uitgaand e-mailverkeer om ondernemingen te beschermen tegen e-mailbedreigingen en datalekken. BRICK9 installeert en onderhoudt deze spam firewall voor uw KMO, zodat u kan genieten van veilig en betrouwnaar internetverkeer.

Lees meer

Wachtwoord Kluis

Password Security as a Service

De bescherming van persoonsgegevens verdient speciale aandacht. Niet enkel persoonlijke data, maar ook uw gebruikersnamen, wachtwoorden en bestanden vallen onder die noemer en dienen dus correct beveiligd te worden. Brick9 is de Belgische pionier voor password vaults: een veilige omgeving in de cloud waar u wachtwoorden en bestanden kan bewaren en delen met anderen.

Lees meer